ms-1000x500

Emotion Recognition: Мајкрософт ги препознава вашите емоции

Откако Мајкрософт ја погоди нашата возраст, сега смета дека е способен да ги препознаат човечките емоции преку дигитални слики. Алатката се вика „Emotion Recognition“ и се што им е потребно од вас Continue reading