GettyImages-200468211-001-870x580

Како фетусот реагира на расположението на мајката?

Бебето во стомакот го слуша срцето на мајката, но прима и сигнали за нејзината ментална состојба.

i-documented-what-its-like-to-be-a-moGLGL-1000x500

Како изгледа еден ден од животот на една мајка

Таа е само уште една мајка во светот. Има две девојчиња, од кои едното е бебе. Првата бременост била премногу рано, многу пред појавата на селфи културата и стаповите за Continue reading

Untitled-1

Лупита Нионго во блескаво и ведро издание за „Lucky“

31-годишната актерка Лупита Нионго, е лицето кое го краси мартовското издание на магазинот „Lucky“.