Espresso-1000x500

Различни видови кафиња како мачки

Руската илустраторка Елена Ефремова не пие кафе за да се расони, туку за да добие инспирација за нови цртежи од различните видови на овој незаменлив пијалок.

caten-007__880GLGL-1000x500

10 животни лекции на кои нè учат мачките

Дали имате мачка? Дали можеби сакате да станете сопственик на ова крзнено милениче, но уште не сте сигурни дали во тој поглед ќе добиете доволно или барем онолку колку што Continue reading

poznati-i-njihovi-ljubimci-1000x500

Легендите со своите најдраги миленици

За многубројните љубители на животни фактот дека многу работи може да се научат од нашите крзнени пријателчиња не е ништо ново.