PicMonkey-Collage16-1000x500

Смешни стрипови објаснуваат што значи да се биде сопственик на мачка

Вие сте горд сопственик на една или повеќе мачки, но често ви се случува да не го разбирате сопственото милениче или вашиот заеднички живот да претставува низа ситуации во кои Continue reading

bitchy-resting-face-sheep-cat-albert-3-605x605

Запознајте го Алберт, лутото маче со крзно на овца

Постојат луѓе (а очигледно и животни) чиј лик речиси секогаш изгледа намуртено, без разлика на тоа како одвнатре се чувствуваат.