vintage4

Наскоро ќе можеме да имаме облека која самата се чисти

Облека која сама се чисти наскоро ќе стане наша реалност, откако научниците креираа текстил кој сам ја чисти нечистотијата кога ќе се изложи на светлина.

tasselearrings02

Направи сам: Ресести бохо обетки

Сигурни сме дека сте забележале до сега дека обетките со реси во бохо стил се претворија во витински хит. Доколку се уште не поседувате вакви, време е да го промените Continue reading

oscars_7

Како се изработуваат оскаровските статуетки?

Сјајни и блескави, статуетките изработени во арт-деко стил кои се во фокусот на Филмската академија претставуваат синоним за чиста перфекција.