??????????????????????????????????????????

Намирници кои поттикнуваат согорување на мастите

Тие се богати со витамини, антиоксиданси и обезбедуваат голем број растителни влакна. Но најважно од сè овие намирници тошат повеќе калории за да се сварат, отколку што самите тие содржат.