orange facials

Направете си маска за лице од портокал и сода бикарбона

Колку и да уживаме во скапите маски за лице, од време на време не е лошо да си подготвиме нешто и самите. Сода бикарбоната е бомба за ексфолијација на кожата Continue reading

how-to-remove-black-heads-at-home-3

Домашна маска со јајце против акни

Луѓето со проблематична кожа се во постојана потрага кон нови и скапи препарати кои ќе им помогнат во борбата со мозолчињата, црнките и нечистотиите на лицето.

maska za telefoni

Направи сам: Декоративна маска за телефон

Повеќето луѓе функционираат на тој начин што без разлика на тоа колку долго ги посакувале работите кои конечно ги добиле, по извесно време се заситуваат од истите.