kotatsu-japanese-heating-bed-table-11-1000x500

Котацу: кревет кој никогаш нема да посакате да го напуштите

Јапонците дизајнирале генијална маса која истовремено може да ви служи и како кревет. Дизајнот е познат како котацу маса-кревет.