12555879_1113218318688698_1293002091_n

Магијата на Швајцарија: Планини, реки и вкусна чоколада

Мартина Бисаз секој викенд патува низ Швајцарија и со фото апаратот ги бележи сите убавини на оваа земја. Своите фотографии таа ги објавува на Инстаграм.