roza-khamitova

Прекрасни женски марами инспирирани од Казахстан

Талентираната австралиска дизајнерка Роза Камитова претстави колекција со исклучителен дизајн на шалови и марами што се носат преку рамо.

maxresdefault

Направи сам: Една закачалка за сите марами

Џејми е една од најпопуларните YouTube Кориснички, која на својот канал и интернет страница наречени Gurl.com секојдневно објавува разни „направи сам“ проекти посветени за понежниот пол.