gallery-1446826017-upldfsdfsdfoad-1000x500

Лак за нокти во спреј – маникир од иднината

Лак за нокти во спреј? Тоа звучи прилично хаотично знаејќи го фактот дека и онака имаме доволно проблеми со одржувањето на линиите со обичната четка за лак.

5c5f2d9b65f6dc555ca2ddbef49a20d0

Стаклени нокти, најновиот тренд од Јужна Кореја

Се попопуларниот „стаклен маникир“ секако не се изработува од стакло, туку ефетктот се добива со нанесување лак, така што на ноктите им дава изглед како на скршено стакло во разни Continue reading