unnamed (5)

Бесплатен концерт на мандолинскиот оркестар на МКЦ

Tрадициналниот годишен концерт на Мандолинскиот оркестар на Младинскиот културен центар – Скопје, ќе се одржи на 25 март (среда), во 20:00 часот, на сцената на кино „Фросина“ во Младинскиот Културен Continue reading