PicMonkey Collage

Омилени 10 рецепти од македонската кујна

Македонската кујна е своевиден балкански феномен, кој претставува необична мешавина од словенската, ориенталната и медитеранската кујна.

PicMonkey Collage

Најбесните танц-чекори кои ги научивме од македонската естрада

Македонските изведувачи не само што знаат да изненадат со ултра лоши песни, тие знаат да уфрлат и бесни танцови, на кои човек не може да им остане рамнодушен.