stunningtreehouselondon-0-900x614

Импресивна африканска куќарка на дрво во срцето на Лондон

Компанијата „Virgin Holidays“ од Лондон, успеа да им приреди пријатно изненадување на туристите и локалците во срцето на градот.

slap-it-butt-lamp-3

Овие лампи во облик на задници „се палат“ кога ќе ги плеснете

Доколку е некој обожавател на „плескањето задници“, еве му совршен изговор за да го направи тоа, без никој да го осуди.

hanging-glass-pool-sky-embassy-gardens-ballymore- (3)

Небесен базен ви овозможува да лебдите 35 метри над Лондон

Зборот луксузно допрва ќе ги помести границите на своето значење, откако беше прикажан амбициозниот план за изградба на „лебдечки“ базен во Лондон, кој е предвидено да се наоѓа во просторот Continue reading

annie-the-owl-visits-london-pop-up-bar-12

Кафуле за бувови во Лондон

Следејќи ги чекорите на популарното кафуле за бувови во Токио, бувот Ени и некои од нејзините пријатели ќе поминат цела седмица во Лондон како специјални гости во поп-ап барот во Continue reading