vTime-Wilderness-River

Апликацијата vTime овозможува дружење на виртуелни локации

Апликацијата наречена vTime овозможува на своите корисници да креираат виртуелни ликови и да се „дружат‟ на виртуелни локации.

gradovicm-1000x500

18 вистински локации кои се инспирација за цртаните филмови на Дизни

Дали сте знаеле дека многу од Дизниевите цртани филмови се создадени од вистински места и дека за местата за кои се верува дека постојат само во бајките всушност се вистински Continue reading

PicMonkey Collage

22 места кои прават Кина да изгледа како да е од друга планета

Кина е една од најстарите држави во светот, богата со историја, култура и прекрасни природни богатства.