vTime-Wilderness-River

Апликацијата vTime овозможува дружење на виртуелни локации

Апликацијата наречена vTime овозможува на своите корисници да креираат виртуелни ликови и да се „дружат‟ на виртуелни локации.

darth-vader-z4-carwow-1-1000x500

Познати автомобили замислени како ликови од „Војна на ѕвездите“

Седмиот дел од сагата „Војна на ѕвездите“ наскоро ќе се појави во кино-салите, па додека го чекаме 17 декември на веб-страницата „Carwow“ познатите брендови на автомобили добија нов изглед, моделирани според Continue reading

xPopular-Cartoon-Characters-Meet-Their-Gruesome-And-Grizzly-Deaths.jpg.pagespeed.ic.Z1qtgt31qi

Неславна смрт на познатите анимирани ликови

Во сатиричниот свет на илустраторот Бен Чен ретко може да се види среќен крај – наместо тоа тој создава грозни сценарија каде што убива некои од нашите најомилени ликови од Continue reading