eg1

Земјотрес ја уништи најубавата плажа во Грција

Доколку се уште ја немате посетено Лефкада, а планиравте да го направите тоа што поскоро, тогаш навистина немате среќа, бидејќи најубавата плажа, Егремни, која речиси секогаш се наоѓаше прва на Continue reading