folded-paper-word-game-known-as-chatterbox

7 животни лекции кои може да ги научите од неуспешните врски

Минатите врски се тие кои ги сметаме за виновници за емотивниот багаж кој го носиме со себе, стекнатиот страв од раскинување, како и изгубеното време, енергија и чувства. 

caten-007__880GLGL-1000x500

10 животни лекции на кои нè учат мачките

Дали имате мачка? Дали можеби сакате да станете сопственик на ова крзнено милениче, но уште не сте сигурни дали во тој поглед ќе добиете доволно или барем онолку колку што Continue reading