danger-of-eating-moldy-bread_4d789c3d-9a69-4ce5-a10c-c1a843a57eeb

Дали храната што фатила мувла смее да се јаде?

На секој од нас му се случило да подзаборави храна надвор од фрижидерот и истата да фати мувла. Дали таа храна е здрава или не? Сега, научниците имаат одговор, дали Continue reading

bread-seller-photobomb-modeling-contract-olajumoke-orisaguna-22

Продавачка на леб од случајна минувачка стана модел за насловна страна

Луѓето велат дека бајките се само за деца, меѓутоа, дека може да се случи и во вистинскиот живот е доказ оваа млада мајка од Нигерија.

2

Со бадеми во борба против холестеролот и шеќерот

Иако звучни неверојатно, нивото на холестерол и шеќер во крвта можете да се намалите ако заедно јадете бадеми и бел леб.