creative-lamps-chandeliers-5

Ламби и лустери со импресивен дизајн

Светилките се еден од најважните елементи во нашите домови, најмногу заради нивната практичност без која ноќите би изгледале многу поосамено.

gfjjdk

20 неверојатни хартиени ламби кои можете и вие да ги направите

Доколку во вашиот дом се наоѓаат вишок парчиња од украсна хартија, време е да ги претворите во креативна задача.