lampa-razglednice6

Претворете ги разгледниците во ламби и оживејте ги омилените патувања

Сигурни сме дека во некоја фиока имате  многу разгледници од најразлични патувања на кои се отсликани градови и објекти кои ви го одземале здивот кога сте ги гледале во живо.