800_498_fixedwidth

Најубавите градини: Замокот Ниџо во Кјото

Замокот Ниџо, древна резиденција на Токугава во стариот јапонски главен град Кјото тешко дека ќе ги остави рамнодушни луѓето кои се интересираат од јапонската култура и префинета уметност.

Screen-Shot-2015-02-28-at-10.44.29-AM-660x438

Уникатен минималистички хотел во Јапонија

Уште од самиот старт бидете свесни дека станува збор за хотел кој не ги исполнува вашите стандардни очекувања на комфорт и луксуз.