fairy-tale-viking-architecture-norway-3__880

Норвешка архитектура која се „претопува“ во природата

Помислете на Норвешка, и веднаш на ум ви доаѓаат магичните фјордови, водопади, светли жители и викинзи – но не и спектакуларната архитектура.

moviedirectorshouses0-640x452

Замислени куќарки на познатите режисери

Илустраторот Федерико Бабина, создаде креативна и забавна колекција постери едноставно именувана „Archidirector“.