Highgrove House, April 28th 2010

Тајната градина на малиот принц Џорџ

Иако неодамна се пожали дека не го гледа неговиот внук Џорџ колку што тој би сакал, сепак, тоа не го спречи принцот Чарлс да ги претвори неговите раскошни градини во Continue reading