mike-basich-rockandpro

Кога 20 m² изгледаат попримамливо од голема луксузна куќа

После 20 години поминати во сноуборд натпреварите, освоени стотици награди и многу пари, Мајк Басич одлучил да направи голема промена во својот живот.

luksuz-fancy-dizajn-samsung-99

Луксузна куќа за кучиња вредна 30.000 долари

Самсунг не е име кое обично се поврзува со домашните миленици, но британското претставништо одлучи да направи нешто поинакво.

iuyiuyiyi-650x325

Прекрасен дом составен од стари рециклирани материјали

Верувале или не, но домот кој ви го прикажуваме подолу е буквално изработен, уреден и декориран само од една личност.