Travelbox-Stefan-Juust-Storage-for-Portable-Living-Interior-Humble-Homes

„Травелбокс“ за урбани номади

Сега на патување можете да го понесете својот кревет, заедно со столицата и масата, просторот за личните работи и местото за велосипедот и сето тоа убаво спакувано во орман, кој Continue reading

maxresdefault (1)

Претворете ја кутијата за млеко во футрола за мобилен телефон

Овој интересен направи сам проект е навистина едноставен, и се на се ќе ви одземе најмногу еден час.