ysl-1000x500

Курт Кобејн како инспирација за новата колекција на Ив Сен Лорен

Се чини дека оваа година многу работи ќе бидат обоени со музичкиот и стилски придонес на Курт Кобејн.

kurt-cobain-660x330

Погледнете го трејлерот за документарниот филм за Курт Кобејн

По премиерата на фестивалот Санденс, на интернет се појави трејлерот за документарниот филм за Курт Кобејн „Montage of Heck“ кој на 4 мај ќе биде прикажан на американскиот канал HBO.