screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-25

Зависноста од модерните технологии прикажана преку серија илустрации

Францускиот фотограф Антони Геигер е автор на еден необичен и кул проект наречен SUR-FAKE.

98732_valentino-20151006-ap-thibault-camus-paris-di008551979-preview_gal-630x354

Валентино: Романтика инспирирана од африканската култура

Ревијата на најновата колекција на брендот Валентино, сценски потсетуваше на тропска оаза, а двајцата креативни директори кои стојат зад оваа реномирана куќа, инспирацијата ја нашле во имигрантската криза.

popcorn-9

Неонски светла инспирирани од култните филмови

Тимот на „Popcorn Garage“, се посвети на еден навистин забавен проект кој за кусо време стана вистински вирален хит.

MTMxMDg2MzYyNjM5MDg0MTYz

Фотографии кои во целост го доловуваат духот на Мајами

Живописниот и електричен град Мајами, е една од дестинациите кои секој човек кој има можност треба да ги посети.