faces-barbie-evolution-1959-2015-2

Барби од 1959 година до денес

Од појавувањето на иконската Барби кукла во 1959 година па се до денес, идеалите за убавина драстично се менуваа. Со самото тоа и изгледот на познатата Барбика претрпе одредени промени.