maxresdefault

Рецепт: Пржен сладолед-сендвич

Постојат премногу вкусни и необични десерти, а оној кој ви го прикажуваме денеска е дефинитивно еден од нив. Станува збор за сладолед сервиран на уникатен начин, на кој сигурно не Continue reading