bitchy-resting-face-sheep-cat-albert-3-605x605

Запознајте го Алберт, лутото маче со крзно на овца

Постојат луѓе (а очигледно и животни) чиј лик речиси секогаш изгледа намуртено, без разлика на тоа како одвнатре се чувствуваат.