carrot-cake-600[1]

Неодолива торта со моркови за љубопитните гурмани

Иако за нашето поднебје правењето десерти од моркови е се уште некарактеристично, сепак, сигурни сме дека му дадете шанса на овој рецепт, веднаш ќе ве освои: