self-tan (1)

Направете си домашен лосион за самопотемнување од природни состојки

Велат дека „секој човек има различен вкус“, меѓутоа, ретко кој не би се согласил дека потемнетиот тен во летните денови изгледа попримамливо отколку белата, светла кожа.