library-hotel-book-bed-tokyo-8

Хотел во Токио за најголемите љубители на книгите

Многу луѓе ги сакаат книгите но, постојат и онакви кои буквално спијат до нив. „Книга и кревет Токио“ е хотел кој е тематски уреден во облик на библитека, каде буквално Continue reading

nap-desk-studio-nl-greece-8

Биро за да си „дремнете“ на работа

Дали некогаш сте почувствувале силна потреба да „дремнете“ малку на работа? Не сте единствените, а токму затоа и грчката дизајнерска компанија „Studio NL“ дојде до таканаречениот изум „биро за дремнување“.