wsp22000__880

Минимализам во вистинската смисла на зборот: Најмалото убер-креативно портфолио во светот

Мајкл Лестер е дизајнер и илустратор кој во моментов соработува со повеќе агенции ширум Лондон.

45-Creative-DIY-Photo-Display-Wall-Art-Ideas-homesthetics.net-14

Украсете ги ѕидовите со помош на фотографии

Спомените се драгоцена и бесценета работа, и токму поради овој факт луѓето сакаат да ги овековечат ваквите моменти во фотографии.