Veligden fb cover

Хуманитарен креативен Велигден во Рамстор за децата од домот 11 октомври

По повод Велигден, утре (09.04) во Рамстор ќе се одржи голема хуманитарна креативна работилница за боење на уникатни велигденски јајца.