Finlands-Magic-Forest-Is-Actually-A-Place-Youll-Want-To-Avoid

„Магичната шума“ во Финска изгледа како ноќна мора

Ако од некоја причина ве фасцинираат морничави места, тогаш треба да ја посетите „магичната шума“ Парикала која се наоѓа 60 километри североисточно од Иматра, Финска.