tumblr_ndvd3vsapD1qz872lo1_1280

Лустер кој го менува изгледот на целата просторија

Оваа ласерски исечена црна дрвена коцка, претворена во џиновски лустер, е креација на Пакистанката Анила Куајам Ага.