MTMzOTA4MjMxODUxMzk1MDgy

Изгледајте како Џејмс Бонд: 8 правила за облекување од дизајнерот на 007

Да бидеме реални момци, колку и да изгледате како да не ви е грижа за вашиот аутфит, сепак, голем дел од вас потајно посакува да изгледа малку повеќе како Џејмс Continue reading