women beach miranda kerr sand bracelets swimsuits 1920x1200 wallpaper_www_wallfox_net_80

Најпопуларни модели на костими за капење за оваа сезона

Летен распуст, годишен одмор, сите со нетрпение чекаат да избегаат од градот и да заминат на некоја плажа, покрај море, да ги закопаат стапалата во топлиот песок читајќи некоја одлична Continue reading

picmonkey-collage40-1000x500

Тренд: женски костими за капење за 2015 година

Во пресрет на летните високи температури, гласните бранови и топлиот песок  време е да ги разгледаме годинашните трендови на костими за капење.