PicMonkey Collage

7 начини како да ја освежите секоја црна комбинација

Црната боја е класика со која нема да погрешите, како во дневните, така и во вечерните варијанти. Сепак, понекогаш ова модно црнило може да ви се чини здодевно и да ви Continue reading

crnobelstan1-540x320

Апартман во црно-бела комбинација во Мексико

Мексиканското дизјанерско студио „Кадавал и Сола-Моралес“ декорираше стан, кој претставува пример како поделбата на просторот може да создаде нов атрактивен изглед на ентериерот.