we-visited-over-50-countries-with-our-van-spending-only-8-a-day-7__880

Со старо комбе и минимални трошоци на авантура низ светот

Алекс и Карол се заљубена двојка од Полска, која изминатите шест години ги минува констанстно патувајќи низ светот, за како што велат тие, не повеќе од 8 долари на ден.

maxresdefault (1)

Старо комбе и величенствена авантура околу Алјаска

Во јануари 2015 година, група пријатели одлучи да се препушти на необична авантура – пат околу Алјаска со стар, жолт автобус.

maxresdefault

Навидум обично комбе се трансформира во удобен камп

Кампувањето е секогаш забавно искуство, под кое најчесто се подразбира спиење во шатор, удобно сместени во вреќа, далеку од цивилизацијата.

132549464-540x320

Популарното „Фолксваген“ комбе го прослави 65-от роденден

Германскиот производител на автомобили „Фолксваген“ прославува 65 години од почетокот на производството на познатиот модел „Typ 2“.