grand-canyon-dawn-light_88859_990x742

Фото на денот: Првиот зрак

Оваа магична фотографија е дело на авторот Дејвид Стокер, а на истата е прикажан Големиот Кањон во Аризона за време на првите утрински мигови. Иако претходната ноќ била проследена со невреме, тој сепак успеал да го улови овој прекрасен момент Continue reading