PicMonkey Collage

Магична колиба од 18-от век освојува со рустичниот ентериер

Додека работела како дизајнер на ентериер на еден дом во Котсволдс, Каролин Холдавеј и нејзиниот партнер Фатимах Намадар, кој е фотограф, изнајмиле коллиба во Виндраш Валеј каде започнале да живеат.

Banner-image_Homes

Прекрасна колиба во која дизајнот се соединува со природата

На само два часа возење од Њујорк, во долината на реката Хадсон, се наоѓа изолираната колиба Хадсон Вудс.