28221A2800000578-3060686-A_never_before_seen_image_of_Coco_Chanel_hard_at_work_in_her_des-m-12_1430308933984

Ретки, досега невидени фотографии од Коко Шанел

Со цигара во устата и максимално фокусирана на кројот на црниот фустан во нејзиното студио во Париз, Коко Шанел била фотографирана од страна на фотографот Даглас Киркленд пред повеќе од Continue reading

Coco-Chanel

15 најмудри совети на Коко Шанел

Легендарната дизајнерка Коко Шанел, остана запаметена по беспрекорниот стил и елеганција кој беше совршено преточен во нејзиниот бренд кој до денешен ден е поим за престиж и софистицираност.