guns-n-roses

После долги години Guns N’ Roses ќе настпат во полн состав

Се чини дека Аксл Роуз и Слеш конечно се смириле. Една од најголемите кавги во светот на рок музиката, помеѓу фронтменот на оваа група и гитаристот е конечно завршена.

Celebrities-Coachella-2015-Pictures-1000x500

Коачела 2015: Познатите на музичкиот фестивал

Големите музички фестивали обично покрај љубителите на музиката привлекуваат и многу луѓе од светот на модата кои со особено внимание ги следат стиловите на изведувачите, но и на оние кои доаѓаат Continue reading