5638130f1800002a00303a57GLGL-1000x500

Amazon Books: од интернет до првата вистинска книжарница

Познатата веб-страница amazon.com за две седмици во Сиетл ќе ја добие својата прва книжарница, со понуда на изданија кои досега можеа да се најдат само на интернет страницата Amazon Books.

ShakespeareCoParis

Shakespeare and Company – прекрасната книжарница лоцирана во срцето на Париз

Shakespeare and Company, прекрасна книжарница сместена во самото срце на Париз, прогласена за една од 10 те најубави книжарници во светот.