PicMonkey-Coll1-1000x500

Кога класичната уметност е инспирација за тетоважи

Едно студио за тетовирање од Јужна Кореја од неодамна во својата понуда има и дела кои на интересни начини ги реинтерпретираат познатите дела од класичната уметност.