airbus_kaver

Ќе се намалува просторот во авионите за седиштата од втора класа

Во последниве неколку години седиштата во авионите стануваат се’ помали и помали, поради што експертите во САД се загрижени дека истите стануваат опасност по здравјето и безбедноста на патниците.