29f27f8b6779fe2acc8ddadccea47ad0

Сируп од лук кој веднаш ќе ја смири кашлицата

Студенилото кое владее надвор од топлите домови и канцеларии е најголема причина зошто градите ви крчат и постојано кашлате.

b1b53069d7eb762f_caramel_top.preview

Домашни бонбони против кашлица

Настинките проследени со интензивна кашлица можат да бидат многу исцрпувачки. Доколку сакате на природен начин да се справите со кашлицата, ви предлагаме да ги направите овие бонбони од прегорен шеќер кои Continue reading

orange-juice-600x420

Домашен сируп од портокал против сува кашлица

Со текот на наглите климатски промени, сосема е нормално доколку се соочувате со здравствени проблеми во вид на сува кашлица.